LAMİESS 18 MM 4:1 HELEZON SPİRAL ŞEFFAF 100 'LÜ
Helezon spiraller A4 kağıtlarının dışında farklı boy ve ebatlarda ciltleme yapılacağı zaman da kolay bir şekilde kullanılabilir.
Plastik spirallere nazaran daha fazla adede sahip belge ve evrakların ciltlenmesinde kolay bir şekilde kullanılabilir.
Ortalama 160 ile 180 sayfa arasında belgenin ciltlemesinde kullanılan helezon spiraller dayanıklı sarf malzemelerindendir.
Ciltleme makineleri hem evlerde hem ofislerde hem de matbaa ve kırtasiyelerde sıklıkla kullanılmaya başlayan makinelerin başında geliyor.
Haricen tutulan notların, belge ve evraklar ile broşür ve tanıtım yazılarının düzenli ve sıralı olarak bir arada bulunmasını ve kolay bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla ciltleme işlemleri yapılır.
Ciltleme makineleri sayesinde birçok evrak ya da belge bir kitap ya da defter gibi pratik ve kullanışlı hale getirilir.
Ciltleme işlemeleri sırasında, kullanılacak ciltleme makinelerine ve ciltlemesi yapılacak materyale göre ciltleme makinesi sarf malzemeleri kullanılır.
Bu sarf malzemeleri, ciltleme işlemlerinin kaliteli ve sağlıklı olması için son derece önemlidir.
Aralık |
Spiral Çapı inch |
Spiral Çapı mm |
Filament Çapı (mm) |
Ciltleme Kalınlığı (max/min) |
Kutu Adedi |
4:1 |
5/8 |
18 mm |
2.20 |
130-140 |
100 |
Taksit Sayısı | Taksit Tutarı | Toplam |
---|---|---|
Tek çekim | 67590 TL | 67590 TL |
2 Taksit | 34471 TL | 68942 TL |
3 Taksit | 23431 TL | 70293 TL |
6 Taksit | 12391 TL | 74349 TL |
9 Taksit | 8862 TL | 79756 TL |
Yorum bulunamadı